Alweer een week voorbij
Door: Tara
Blijf op de hoogte en volg Tara
18 Mei 2010 | Spanje, Vidreres
En toen waren we alweer een week in Spanje! Zaterdag een aankomstdag meegemaakt. Nou dat was me wat ;) Het begon eigenlijk wel heel relax allemaal. Er werd ons uitgelegd hoe de incheck procedure werkt en we hebben er gelijk een paar kunnen oefenen. Dat was wel weer even inkomen zeg. Maar na 10 keer zit het standaard riedeltje van borg, afval, overlast en toeristische info er wel in hoor!
En toen 's middag begon het hoor :P Anita en ik kregen de opdracht op van 7 huizen de routebeschrijving te checken. Zoals ik al zei vinden ze het hier blijkbaar leuk om van de een op andere dag straatnamen te veranderen of ineens een bord verboden in te gaan neer te zetten of weg te halen. Nou daar gingen we dan.... Alle huizen stonden redelijk dicht bijelkaar in de buurt dus dat zou goed te doen moeten zijn. Jeeeemigg vraag me niet hoe lang we erover gedaan hebben maar we werden na 3 uur gebeld of alles wel goed ging!! Wij hadden gelukkig al de grootste lol nadat we er bij het eerste huis al niet uitkwamen. Dachten we dat we eindelijk in de buurt kwamen stonden we weer bij het beginpunt onderaan de berg :S En zo kwamen we ook ergens in de middel of de rimboe terrecht met onze 4 wielen en een dak waar de boes boes steeds dichter om de auto begon te groeien! Maar we zouden geen Anita en Tara heten als we uiteindelijk toch alle huizen hebben gevonden en nieuwe routebeschrijvingen hebben gemaakt ;)
Zaterdag avond hebben Elco, Rob, Anita en ik bij Thom en Michelle gegeten en daarna zijn we in Lloret uitgegaan. Het was een leuke maar errug late avond ;)
En ja ja zondag heerlijk op het strand gelegen. Neej nu lieg ik... het was nog best frisjes :p Toch konden we het niet laten om een duik in zee te nemen. Nou toen snapte ik pas echt waarom niemand toch in dat water zat! Het was kouuuddd... volgens mij duurde het een uur voor we weer warm waren. 's Avonds samen met Anita lekker bij een Italiaan een Pizza (volgens ons kant en klaar, maar dat hinderede niet wat het smaakte, maar er stond op de kaart verse) gegeten en wat winkeltjes gekeken.
Die avond werd Barcelona kampioen dus dat moest natuurlijk gevierd worden in het centrum. We konden Lloret bijna niet inkomen omdat alles was afgezet. De hoofdstraat stond vol met Spanjaarden met vlaggen, toeters en vuurwerk. We hebben even wat van de sfeer geproefd en zijn daarna optijd naar huis gegaan.
Vandaag heb ik de ochtend op het kantoor gewerkt en vast de aankomsten van zaterdag voorbereid. In de middag ben ik gezellig met Michelle wat huizen gaan checken en toen was het alweer half 6. Vanavond hebben we lekker een broodje gezond buiten gegeten. Dat gezond mag ook wel want ik eet alweer veel te veel lekkere dingen hier :$ De knoop is al van mijn broek gesprongen vandaag hahahaha Grapje Hij ligt er btw wel af maar om andere redenen.
Het word nu tijd om mijn tanden te poetsen en naar bedje te gaan. Welterusten Xxx
Tot sinassss
18 Mei 2010 - 04:29
Jan:
dag schatje!
Weer een leuk verhaal en avontuur! dus het water was nog niet warm genoeg:P ik ben zowieso van plan een duik te gaan nemen ongeacht de temperatuur:P
en een nu al een knoopje los:P ben benieuwd hoe het is als ik kom;) haha mja jij zei gelukkig andere reden.
schat werkse vandaag en ik zie wel wanneer je weer een leuk verhaaltje online hebt gezet.
XXX (L) -
18 Mei 2010 - 09:22
Ruchira:
Hey hey....
alweer een leuk verhaaltje:D word er steeds blij van en jaloers hihi,,
en van die knoop, hoop echt dat het om of andere reden gaat haha, gekkie:P,,
ik had een leuk weekend gehad:)alleen zondag ochtend was ik flink uit gegleden in de badkamer en op me linkerknie terecht,zal wel niet:(...dus had ff geen gevoel meer in me linkerbeen nu gaat het weer alleen het is beetje dik,blauwe plek. Ik moest nog keepen en we hadden gelukkig gewonnen met 2-0 , mijn aller allerlaatste wedstrijd na ong. 13 jaar op hockey gezeten. s avonds zijn we lkkr uit eten geweest,Tapass gegeten, was ergg lkkr.
na ik ga nu stoppen , ga mijn kledingkast opruimen moet ook gebeuren :P
ciaoo!! tot op je volgende spaanse mailtje:D
kuss!!!
18 Mei 2010 - 10:48
Elvin En Revé:
Dag (Schoon);)Zusje,
Hebben jullie geen tom tom ofzo, of eentje die jullie gewoon de hele verkeerde kant opstuurt, haha, ga je wat fotos maken van die vila's en het op i-net zetten?
We zijn benieuwd..nou werkze en veel plezier, dikke kussen van ons! -
18 Mei 2010 - 17:13
Paps En Mams:
Hee lieverd,
Ja ja een week gaat zeer snel voorbij. Volgens de Spanjaarden is de zee pas op temperatuur in de maanden augustus en september. Dan hebben wij ook pech, want wij komen ergens in juli op bezoek. Een andere oplossing is gewoon lekker in de zee plassen, dan wordt het lekker warm om je heen. We hebben al een aantal dagen met z'n tweeen gegeten, wel weer vreemd hoor! Nog een maandje of twee en dan komen we. Bestel maar vast goed weer, zet een leuk stukje strand af voor ons en reserveer alvast een strandstoel en een tapastentje. Veel plezier op je vrije donderdag. Vele kusjes. -
19 Mei 2010 - 10:00
Ruchira:
Hey
we hebben weer een nichtje erbij:D....ze heet moud en dit keer is gelukkig alles goed gegaan:)
ik ga nu lkkr naar buiten want de zon schijnt volop hier in hartje nederland.
xxx, -
20 Mei 2010 - 18:40
Tanja En Ruud:
Hallo Tara,
Je reisverslagen klinken niet verkeerd en een stuk vrolijker dan de eerste paar weken in Mexico.
Om te voorkomen dat er nog meer knopen springen, kun je natuurlijk elke dag zwemmen (extra hard vanwege de kou).
Morgen gaan we bij je ouders borrelen.
Groetjes! -
21 Mei 2010 - 15:45
Katja:
Hey Taartje, wat klinkt dat leuk allemaal! Ik ben stiekem een beetje jaloers hi hi... We zijn blij dat je zo'n leuke tijd hebt daar! Geniet geniet geniet en tot in September!!! Kus, kat