Voor de tweede keer!
Door: Tara
Blijf op de hoogte en volg Tara
10 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Hier na een lange tijd weer een berichtje. Wanttttt......
Sommige weten het nog niet, sommige weten het wel en sommige dachten dat ik al vertrokken was ;)
MORGEN is het namelijk weer zover en ga ik voor 4 maandjes naar het zonnige Spanje!
Ik heb op internet een leuk stage bedrijf gevonden waar ik de aankomende periode ga vertoeven. Het is een villaverhuurbedrijf in Lloret de Mar genaamd Homeservice lloret de Mar. Wat mijn precieze taken zullen zijn moet nog blijken maar het zal vooral uit receptiewerk bestaan.
Ik ga jullie hier met alle plezier laten meegenieten van mijn dagelijkse, leuke, wat minder leuke maar vooral natuurlijk de leerzame (uhum) momenten.
De eerste pluspunten zijn al in zicht de manager is Nedelands, we worden OPGEHAALD van het vliegveld en schijnen met z'n 7en in een villa te verblijven.
Wordt vervolgd......
Liefs Tara
11 Mei 2010 - 11:05
Ruchiii:
veeeel werk plezierr:D
je bent niet in nederland, maar toch een stukkie dichterbij;)
kiss,, -
11 Mei 2010 - 11:25
Mams:
Heey taartje
Ik ben benieuwd naar je eerste indruk. Hopelijk niet flauwgevallen en nog niet bij de dokter geweest.Dag lieverd tot snel. -
11 Mei 2010 - 15:39
Veetje:
Heey Zusje,
Hoe is het hoe is het hoe is het?????
Alles goed verlopen?Lig je al lekker te badderen?:P
Liefs -
11 Mei 2010 - 17:29
Paps:
Dag lieverd,
Volgens je sms'je ben je goed aangekomen en lig je al lekker te bakken onder de spaanse zon. Wij hebben ook het spaanse gevoel in huis gehaald en hebben een heerlijke paella gemaakt.
Wij missen je nu al (grapje).Tot snel.
Dikke kus.