Kort bericht
Door: Gerrit
Blijf op de hoogte en volg Tara
30 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam
Namens Tara laat ik jullie weten dat ze op de plaats van bestemming is aangekomen en dat ze het één en ander al heeft meegemaakt!
Ze moesten namelijk zelf een taxi regelen om bij het resort te komen, het onderkomen laat te wensen over, spaans praten en verstaan blijkt ook lastig te zijn, buikklachten, een prik gehaald bij de dokter tegen de vage klachten, 8 uur tijdverschil, geen ontbijt gekregen, €10 telefoonkosten in 3 minuten, een bijeenkomst bijgewoond die niet was te volgen en dit alles overgoten met een beetje heimwee. Gelukkig heeft Tara dikke steun van Judith.
Zodra ze zelf in de mogelijkheid is zal Tara tot in detail verslag leggen over haar ervaringen
Groetjes van Tara
30 Oktober 2008 - 21:37
Gerrit En Wietske:
Dag lieverd,
Heel fijn dat we je op 30 oktober hebben gesproken. Wel jammer dat de belminuten zo snel in rook opgaan. De eerste dagen zijn voor de gewenning. Dus lekker uitrusten van de reis en kennismaken met je mexicaanse vrienden. Groetjes en een dikke knuffel uit het koude Amsterdam. Dit geldt ook voor Judith. -
31 Oktober 2008 - 06:26
Tanja En Ruud:
Hallo Tara,
Niet vergeten dat je enigzins verreisd bent aangekomen! Dan valt alles altijd even tegen, zeker als je meteen in het diepe wordt gegooid.
Doe rustig aan die eerste paar dagen, want straks moet je hard werken. Geniet ook van de zon, zee en de mensen.
Groetjes Tanja en Ruud -
31 Oktober 2008 - 07:47
Tony , Irma En Luuk:
Hoi tara, dat begon lekker zo te horen. Maar daar wordt je alleen maar wijzer van zeggen ze. Heel veel succes en laar alles maar een beetje op je af komen. Het komt vast allemaal goed en met al die lieve berichten van je ouders, zus en vrienden gaat het vast lukken. Dikke kus Tony, irma en jarige luuk. -
31 Oktober 2008 - 18:33
Mieke:
leve het digitale tijdperk! We hebben je al gezien op de webcam en je zelfs even gehoord. Dichtbij en toch verweg!dat maakt het ook niet altijd even makkelijk. We begrijpen dat je aan Judith veel steun hebt. Bijten hoor, meiden.Over een paar dagen zit je in een ritme en geniet je vast volop van de zon en het mexicaanse leven.
liefs Mieke