Einde stage begin van de reis
Door: Tara
Blijf op de hoogte en volg Tara
08 Maart 2009 | Mexico, Mexico-stad
Vrijdag was onze laatste dag in het resort en mochten we ontbijten in één van restaurants op het resort. We kregen van een paar hoge managers een diploma uitgereikt en werden bedankt voor onze werkzaamheden. Als we ooit van plan zijn om terug te komen staan de deuren voor ons open en ze waren zeer tevreden over ons. Nou dat is toch mooi om te horen. Na ons volgepropt te hebben van het overheerlijke ontbijtbuffet moest ik (ALWEER) even langs de dokter. Want je gelooft het of niet maar ik ben gebeten door een aapje! En nee dat is niet grappig! Judith en ik rennen om de dag een rondje voor het resort. We komen dan ook langs een paardenranch waar ze twee tamme aapjes hebben. We hadden ze al vaker gezien maar toen bleven ze nog redelijk op afstand. Deze keer dus niet en ééntje kwam uit het niets van achter en klemde om mijn onderbeen en zette zijn tanden in mijn kuit. Niet zo fijn allemaal en dat moet mij weer overkomen alsof ik nog niet vaak genoeg bij die dokter heb gezeten. Ik denk dat ik maar ga vragen of hij met ons mee wil gaan reizen uit voorzorgmaatregelen. Zonder grappen en grollen er zit nu een behoorlijke vieze blauwe plek met wat tandafdrukken in mijn kuit. Gelukkig heelt het goed en heb ik er verder geen rare dingen aan over gehouden.
Onze koffers staan sinds gisteren al gepakt en de kamer ziet er weer net zo saai en kaal uit als toen we kwamen. Mijn backpack heb ik al drie keer in en uit gepakt om te kijken of ik toch echt niet nog iets eruit kan laten om hem minder zwaar te krijgen.
We hebben echt zin in het reizen en ons avontuur begint morgen om 08.00 uur. Onze vlucht terug is veranderd naar een dag eerder. Wij vertrekken hier op 31 maart en komen 1 april terug (NEEEEJJJ geen grapje).
De afgelopen weken is er niet zo veel spannends gebeurd dus het verhaal blijft vrij kort dit keer. Gisteren zijn we nog met alle Nederlanders (we zijn nu met z'n 10en intotaal) wat gaan eten en ons laatste feestje geviert. (erg gezellig).
Ik hou jullie op de hoogte van onze belevenissen in de jungle!
Dikke kus Tara
08 Maart 2009 - 18:05
Paps,mams,revé:
Heey schatje,
Wij hebben alles al verteld 3 minuten geleden, maar let goed op elkaar en hou je spulletjes in de gaten. Heel veel plezier met Judith en geniet nog 3 weken, want voor je het weet is het voorbij.
08 Maart 2009 - 18:09
Merel:
Heeey taartje!
Hahaha wat een avonturen beleef je weer ;)
Ik had het toevallig net allemaal gehoord. We gingen met je vader en moeder(en de andere) oefenen voor het volleybaltoernooi. Bij de koffie kwamen de verhalen naar boven. Ik hoop dat je wond snel geneest en dat je lekker kan genieten van je reis!
Ik zie je al weer heel snel, in NL!
xxxxxxxxxx -
08 Maart 2009 - 18:38
Ed&De&Ri&Mi:
Lieve Tara,
Nog drie weken en dan is het alweer zover. Geniet van deze tijd voor je het weet zit je weer in het regenachtige Nederland. Veel plezier dikke kus van ons allemaal uit Maartensdijk -
08 Maart 2009 - 19:13
Tony, Irma En Luuk:
hoi tara,
Jeetje zeg het zit er al weer op. Zo snel. Fijn dat ze zo tevreden waren over jullie. En nu nog even heerlijk genieten samen met je vriendin. Kijk uit voor rare beesten onderweg, want nu is de dokter niet zo dicht bij. Geniet ervan en we zien je snel weer. Dikke kus irma, tony en luuk. -
09 Maart 2009 - 05:39
Tanja En Ruud:
Hallo Tara,
Gebeten door een aap? Brr!
Gelukkig was de dokter nog in de buurt.
Geniet van jullie reis door het mooie Mexico. Voor je het weet zit je weer in Nederland.
Tanja en Ruud -
09 Maart 2009 - 11:41
Leonie:
hahaha gebeten door een aapje;) hoe krijg je het voor elkaar meid..hihi! Gelukkig maar dat het meevalt en dat die aap geen enge ziektes met zich mee droeg;) En wat heerlijk dat het er nu bijna opzit voor je.! En dan lekker rondreizen en van de zon genieten! Geniet er nog maar lekker van en tot snel!=D kan niet wachten je weer te zien!!
Liefs en dikke kus! xxx -
09 Maart 2009 - 15:05
Maris:
Hee schat!
ga nog ff lekker backpacken! geniet van alles wat je ziet en tegen komt! leuke mail had je trouwens gestuurd hahaha. ik hoor het allemaal wel als je thuis bent want je betn nu vast druk met backpacken! ik ben ook aan het aftellen en kan niet wachten tot je terug bent hahaha doeeeeei meis doe voorzichtig kus! -
09 Maart 2009 - 18:30
Bassssssssssssssssss:
heey taartje xD
nouja er staat dan wel niet lachen maaruuh ... ik moest tog wel een beetje grinniken maarja toen hoorde ik toevallig op natural discovery channel over apen en hun ziektes... toen moest ik wel ff slikken :S
maarja je kan al bijna zingen (8) WE ZIJN DER BIJNA, WE ZIJN DER BIJNA MAAR NOG NEIT HELEMAAL (8) ik zing alvast mee xD
Gr. Basssssssssssssssy xD -
09 Maart 2009 - 19:51
Rina En De Rest!:
Ik snap het echt niet hoor!.... Is die dokter een klein beetje leuk of zo??.... Lijkt wel of je gráág op bezoek bij hem komt whahahaha. Nee ík lach je echt niet uit hoor ;P Maar heel eerlijk gezegd,..ik vind het wel weer iets voor jou, (hihii) maar goed. Ben blij dat het verder wel goed gaat. Vraag voor alle zekerheid alle lelefoonnummers van alle spoed dokters langs traval trips. Je weer maar nooit met jou he?
Nou lieverd we zien julie snel weer op schiphol, grapje of niet maar 1 april ben ik zeker weer van de partij!!!!
PFFF Ben blij als je weer op nederlandse grond staat hoor, want het lijkt aan de ene kant snel voorbij gegaan, maar als ik alles weer terug lees denk ik steeds weer,....achhhhh ik mis haar en gaat het wel goed, en steeds verder met lezen gaat het steeds beter, zo goed dat ik bijna het idee kreeg dat je daar wilde blijven":).
Tot snel mopppie, en geniet van je laatste weken daar en pas op voor andere beestjes en zo :p
Kusjes Rina.
11 Maart 2009 - 10:34
Tony:
Hallo lievie,
Ik las net een advertentie in de krant. Personeel gevraagt apenheul.Ik heb je voor de zekerheid opgegeven voor een kleine stage.
Het blijkt dat je toch had moeten terugbijten want daarmee geef je aan dat je er niet van gedient bent van die apenstreken.Moet wel zeggen dat ie smaak heeft.Zie het dus als een compliment.Hij wou gewoon dat je zijn vrouwtje werd. Tara ik hoop dat je m'n berichtje nog wel kan lezen nu je aan het backpacken bent.
Heel veel plezier.Volgens mij moet je je af en toe insmeren met apenpies dat schrikt af.Dikke kus Tony -
12 Maart 2009 - 11:07
Maris:
Taar!,
ik schreeuwde vannacht in me droom tegen me moeder; Mam! we moeten naar schiphol toe want tara is er nu al! hahahah! xxxx