Hier het vervolg....
Door: Tara
Blijf op de hoogte en volg Tara
13 November 2008 | Mexico, Mexico-stad
Ik moest het heel snel wegklikken omdat ik anders op mijn kop zou krijgen.
Het is hier nu 19.12 en ik zit op de receptie. Ik ben vanmorgen naar Playa geweest om wat boodschappen te doen. Ook wilde ik mijn weblog bijwerken dus ik heb een uur achter de computer gezeten daar! En toen ik het opwilde slaan kwam er te staan dat ik me moest inloggen GRRRRRrrr al het werk voor nada! Maar k heb wel weer even een kijkje thuis kunnen nemen. Zat ik daar in het internet cafe bloedheet met het zweet druppelend van me rug naar me bilnaad :O! En jullie het maar hebben over opgebakken aardappeltjes met apelmoes en boerenkool met worst! Op die momenten wil ik wel weer terug komen hoor. Maar als ik dan weer naar buiten kijk en bedenk dat het bij jullie maar koud en gril is komt de glimlacg weer snel op mijn gezicht.
Hier komt mijn verdere uitleg over mijn collegas hier op de recptie.
Martha: 28 jaar, klein van postuur, altijd rode lippenstift op, is al vaker in Nederland geweest dus kan zich aardig verstaanbaar maken. Ze staat nu naast me en zegt dat ze een leuke Nederlandse man zoekt! Ze zoekt een man met een lekkere .... Dat zal ik maar niet herhalen dus mag je zelf invullen!
Coral: 24 jaar ziet er een beetje tuttig uit en als ze naar de wc gaat neemt ze altijd een soort tasje mee met al haar make up en weet ik veel wat allemaal mee. Bij nader inzien is ze wel heel aardig en kan ik goed met haar kletsen. Ze vind Thobias leuk, een van de jongens van onze school.
David: 26 jaar, denkt dat hij heel leuk en grappig is, probeert me heel erg te versieren. Vanmorgen kwam hij me zelfs ophalen zonder dat ik daarom gevraagd had. Ten eerste was ik nog niet eens klaar en ten tweede hoef ik echt niet dat lange stuk samen met hem te lopen.
Gerardo: ook ongeveer 26 jaar, met zijn kale kop net een maffia als je hem niet kent. Maar hij is heel vriendelijk. Erg goed ken ik hem nog niet want ik heb nog nauwelijks samen met hem gewerkt.
Alessandra: 32 jaar, klein (het zal niet) en dun, hoofd concierge en altijd druk bezig met van alles en nog wat. Een echte wervelwind.
Paula: De boze heks ongeveer 30 jaar manager casitas. Als zij binnen komt moet alles goed liggen en staan en moet het lijken alsof we allemaal wat te doen hebben. Ze deelt bevelen uit alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Jeetje het is alweer 10.45 uur! En ik moet me pc afsluiten. Kan ik mijn verhaal weer niet afmaken!
Jullie hebben in ieder geval wel al kennis kunnen maken met mijn collegas.
Saludes de Mexico! XXXXXX
Ps. Morgen moet ik wel gewoon weer een shift draaien van 07.00 tot 15.00 dat word een zware dag aangezien ik voorlopig nog niet in bed lig.
14 November 2008 - 06:50
Fam. Zandvliet:
Hé Taar,
Doe je wel voorzichtig? Straks wordt je nog de laan de uit gestuurd! Of erger, misschien geven ze je straks wel tikken met een spaans rietje. Het is er de tijd van het jaar voor tenslotte! Gekheid natuurlijk.
Er klinkt een steeds opgewektere toon door uit je berichtjes. Dat is vast een teken dat je intussen een beetje je draai gevonden hebt. Gelukkig zijn er leuke collega's en misschien nog wel andere "leuke mensen en lekkere dingen".
Niet teveel snoepen hoor!
We schrijven snel weer en wat langer (jij bericht ons tenslotte ook in tweeën). We moeten nu allemaal de deur uit.
Veel liefs en groeten van ons allen.
De Zandvlietjes -
14 November 2008 - 07:58
Gerrit:
Dag lieverd,
Het is nu vrijdag 14 nov. 08.39 uur en ik heb vandaag vrij. Het is koud en miezerig weer. Wel weer super dat we contact hebben gehad. Bij mij stond het zweet ook op mijn rug, maar dan om de webcam aan de praat te krijgen. Leuk is het om je collega's te observeren. Andersom doen ze dat ook bij jou. David vindt je niet voor niets zo leuk! We zijn trots op je. Tot later!
Saludes de HollandaXXXX -
14 November 2008 - 08:46
Tanja En Ruud:
Hallo Tara,
Tja, stage lopen is toch ook gewoon hard werken, al is het in lekker warm weer. Het klinkt alsof je je draai al een beetje gaat vinden.
Hier is het vandaag een sombere en miezerige dag. Ruud en ik stappen zo op de bus richting de trein om vanaf Schiphol naar Marrakech te vliegen. We gaan ons onderdompelen in de Marrokaanse cultuur. We houden je wel op de hoogte. Voor nu veel liefs! -
14 November 2008 - 20:59
Saskia:
HOI Taar, hier een berichtje uit badhoevedorp, grappig jij bezig met je opleiding in mexico, daan morgen naar de universiteit om te kijken of daar een leuke vervolgopleiding te vinden is. Ja ja kleine kindjes worden groot. Oh ja moest ook van daan zeggen dat je een bijzonder sexy outfit hebt gekregen, leuke kleur ook.
Fijn om te horen dat je collega´s wel meevallen, is toch altijd even afwachten waar je het mee moet doen.
Waar komen trouwens jullie gasten vandaan ivm de kredietcris in Amerika.
Bernou staat nu naast me ze moet weggebracht worden naar een vriendinnetje, dus dikke kus en werk ze.
Fenetre Sabedala. -
14 November 2008 - 22:42
Reve:
Dag lieve zus, ik vind het leuk om weer wat van je te horen!!Ook al hebben we je al gezien en gesproken op msn:)
Is die david mexicaans? wel oppassen hoor...niet met vreemde mannen mee gaan, er zijn vast hier in amsterdam nog zat leuke jonges voor je:)
Ik ben nu bij tanja en ruud aan het oppassen en op minouche de poes:)
het is 23.39 en ga het bad vullen, kom net van dansen en ben moe...morgen ben ik al om 11.00 uur bij oma..want we gaan naar de dappermarkt met ze 2en. In de avond heb ik mijn eerste optreden van de musical in oostzaan..binnenkort zie je vast de fotos van onze prachtige kostuums op hyves staan;)HILARISCH!!!!!!!!!!!!!
Nou zus, denk hier aan:
''Want je hebt altijd nog het goede lijf, dus een goed leven''
;)
Heel veel knuffels en liefde voor jou!
HVJ Veetje -
15 November 2008 - 17:09
Maris:
Dag schattie!
daar ben ik weer! hihi
Nou ik ben ook blij hoor dat ik je gister voor t eerst weer ffies heb gesproken op msn, en gezien natuurlijk! en die gekke mexicanen achter je! =P Vandaag heb ik lekker gewerkt, en daarna ff tukkie gedaan thuis (A) Jij moet op dit moment nog 3 uurtjes werken haha, danben je ook weer lekker klaar. Vanavond ga ik uit met Mats en Lisa in Amsterdam, dus dat wordt vast weer een gekke avond. Nou schattie, ik zal dr 1tje op je drinken vanavond =D
Kuss Maris, (L)
16 November 2008 - 09:12
Gerrit & Wietske:
Hola Tara,
Het is hier zondagmorgen 16 nov. 09.38 uur en het wordt een redelijke dag. Je zal wel denken, maar geen 30 graden zoals als hier in Mexico! Wij gaan vandaag wandelen in 't Twiske en muurklimmen met onze vrienden. Hoog boven in de nok zal je naam worden geroepen! Kun je David van je goede lijf houden? Wij zijn wel benieuwd hoe het is gesteld met het Mexicaanse eten van je? Straks komt er een "gratenpakhuis" terug, als gevolg van ondervoeding!
Te Quiero, saludes de Hollanda. -
16 November 2008 - 15:06
Tineblokzijl:
Hoi lieve Tara.
Ik hoorde gister van Reve dat je al weg was dus ik heb net alle verslagen van je gelezen. Heel erg leuk om te lezen hoe het met je gaat. Het is wel een enorme ervaring. Het is wel iets anders om met mij in de schoenenwinkel te staan. Maar ook dat waren leuke tijden. Ik mis het trouwens wel heel erg. Ik heb nog geen ander werk gevonden.Ik blijf je verslagen lezen want dat vind ik erg leuk, maar er maar een gezellige tijd van. Veel plezier en dikke kus Tine.
16 November 2008 - 21:34
Eddie En Desiree:
Hey lieve Tara,
Oh, je die Paula....pas maar op ;-)
Het is nu zondagavond. Donker en kil. Jij denkt wel eens aan boerenkool met worst en wij aan de zon. Zo zie je maar eigenlijk zouden we allemaal wel even met elkaar willen ruilen. Lieverd geniet ervan. Mogen we iets naar jou sturen? Wil je dan even je adres geven?
Dikke kus van ons allemaal -
16 November 2008 - 21:45
Hasse Bassie :P:
heey taaartje =P
nouja het lijkt erop dat je het wel nar je zin hebt daaro in taco dorp xD
ik heb een tijdke niet gescheven wantuh... nouje was de site een beejte *kuch* kwijt *kuch* ben egt heel erg verkouden :P
maarja leuk dat je het naar je zin hebt ;)
Gr. Bas